Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hunok a Lila kocsmával berendezve pusztítójukkal Miskolcon
  2016-11-01 17:09:31, kedd
 
   
  Az Antológia Humanát Hamvas Béla írta meg, a könyv beavatást jelent. Található benne a csillag áldozathoz jövő királyköszöntés, de nem a bibliában megírott ajándékokkal. A beavatottaknál szokás volt, hogy álfeszültséget míveltek, mert elméletben nagyfeszültségbe kerültek a beavatottak a könyv végére. Én 1991-ben voltam a csillag, akit lehullasztott az Idegosztály, így kerültem be az újságba is. Én voltam itt a csillag Toni Curtis helyett, ő lett volna a, akit az országból kimentettek, sztrárrá tettek. 1986-ben már én voltam a Főnix báránya Csepregi Éva és Gór Nagy Mária ínysorvadás szájával. Nagyfeszültségbe 1992-ben kerültem, azóta is ráz engem hatalmas erő, amit alig tudok uralni. A Múzsája a hunoknak a nyolcvanas évek óta vagyok, a Múzsával a hunok megváltoztatják Illyés Gyula Hunok Párizsban könyvfejezete szerint a világot, aki nekik élhetőbb és szebb jövőt hoz, ezért lehozták a földre. A hunok hun-ok szóösszetételből jöttek létre, könyvükben megtalálhatóak a japánok igen pán jelentéssel - is, akik idejöttek a Tatárdombra üzemet nyitni ezelőtt 10 évvel körülbelül. A Humana beavató könyv mellékletét képezi a Zsidók élete, élükön Heródessel.

A hunok magyarnak képzelik magukat, mint jehova csapások, felettük az orosz cseremisz pusztító áll, fogtalanító, a Lila kocsmával került Miskolcon berendezésre, életüket ember áldozással mentették meg 1995-ben. A svédek Lila kocsmához kerültek berendezésre a Humanából.
Müllerék tisztították ekkor az összes pusztítót egyszerre biblia olvastatással éveken keresztül.
Három pusztító van a bermudások és fekete sárkány népe mellett, akiket felemeltek: a spanyol zöld szemem kék, Katika néven, kislányként megírva az Illés apokalipszisben Török Erzsébettel Tiszaújvárosban berendezve, húsz éve ismételve a sorsát gyalázattal. A sátoraljaújhelyi Elzettben dolgozott a zöld-szemem kék pusztító kezdet újhelyi honfoglalók közé rendezve, de Szarvast is Bertalan utcáról így emelték. A spanyol pusztító Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak helyett támadott meg, kiszedve a kommunikációs részeimet, mint a mandulámat 1983-ban, miközben Müllerék a szívemet szurkálták, eltörte a bal fülemet. Horváth Charli a cseremiszeket jelenti a Bertalan utcához rendelve, Ágnessel rendezték be a pókot. De idetartozik a pók özvegye is, amit a japán Yoko jelent. Ezek halál népek Nagy Anna mellett, akinek a sorsát a Vörös Oroszlán alapján születésem óta hajtják végre megmentve a nemesekkel őt. A lányom tartott el helyette, míg a világ végét Biblia alapján begyűjtéssel Jeruzsálem helyetti támadással végrehajtották, a Tatárdombon Vicián Sándor Halak szülött helyett rajtam Ufók leszállításával.

Török Erzsébet, Paduchné sorsát dr. Túri Ferenc által berendezett pszichiátriai orvosok, pszichológusok és az elmebetegek ismételték 1995-ben a Mosó Masa mosodájával együtt, akik Miskolc-Kiliánnal Noé bárkáját építettek, példájukat követték az amerikai utcanépek, akiknek új házakat épített a magyar média ott is. Paduch a mesekönyvnek egy állatát jelenti. Nem akartam kiiírni a nevét, de annyira régen tart már az áldozásuk, már nem bírom tovább. Király Linda sorsát 18 éve ismétlik, mint halál reformátusát, melleimnél fogva kínozva engem, mert Linda.

Az 1956-osokat az ember áldozó város vállalta fel, mivel már nekem végem van, ők szétmentek könyveik rajtam történő végrehajtásával szerte a világban, amióta rendszerváltás néven idehoztak magukhoz folytatni az apokalipszist, felemelkedni magyarként. A Köztársaság tér Miskolcon kb. 10 éve ismételve az 1956-os eseményeket, csak az egyik könyvet jelenti.
Kb. három éve ismételten befejezték az utcai apokalipszist Lévai Anikó forgószelével, Orbán Viktor romániájával Olaszliszkán, Benkő Lajos finnugor magyar helyett ezúttal én voltam az áldozat. Benkő Lajos halálából nevét felvette Benkő Dániel a Dávid Mónikával berendezett Rákóczi tér fertelmeskedőivel. Azóta perverz népüket vitték szerte a világban, az övéké Balla ebből az utcából, Csisztu Zsuzsa a II-es elméről már fehérre tisztulva. Orbán tehát 1989. után is romániai apokalipszist hajtott végre a menhely cigányaival, Szulák Andrea Xénia láz néven berendezett halál népévek a II-es elméjéről Miskolcnak, húsz éve ismétlésben is, Fenevad rózsakereszteseivel a Mészáros Kata kocsmának. Hozzájuk tartoznak az isten gyermekeiként magukat tartó korláti cigányok Illés apokalipszisból Korlát berendezésével az Első villamos alapján, akiket lyuggató ufók támadtak meg húsz éve, majd engem a cigánytelepük. A Fenevad népeinek kézfeje meg van jelölve, tüzet hoznak le az égből.

A Mészáros Kata kocsmához tartoznak Miskolcon az ötágú emberszabású csillagosok kommunistákkal együtt. Pár hónapja itt tartott koncertet a Grófo a cigánysággal. Azt tesznek a borsodi cigányok, amit az okkultisták, embert áldoznak. Oka az, hogy a börtön megteremtette őket szerepre, amit nem akartak vállalni azzal, hogy mártírok - ahogyan mindegyik mártír lett visszamenőleg időben, még a zsidó húsállatok is, a barakkosok. Előttem lakott itt egy barakkos, mint Magyarország, Benkő Lajos gyilkosa. Barack Obama nevével ismételték a történelmet. Mindenki áldozat, aki nem emberként született Müller Péter felfogása szerint, maga is az. Jaj neked pusztító, ha bevégzed a pusztítást, el fogsz pusztíttatni, olvastam hatalmas erővel körben magamon a Bibliát. A pusztítók mártírok lettek, mert őket így teremtették meg. Mártír mindegyik, mint a Simontornyi elmeosztály, amivel kezdtek pár hónapos koromban, a szlovák elmeosztállyal. A város önvédelmet végzett, embert mutatott fel minden csapásnak. Horváth Gyula borsodi cigányköltő kezdettel és Farkas Flórián folytatással a romániai cigányság végrehajtotta a két utca apokalipszisét az embereken. Fuhrman Imrével a börtön cigányság emelkedett a kilencvenes évek elején, már Miskolc 1990-ben velük együtt küldött a nyomorba, munkanélkülire a Kiss Tábornok utcai Asztalos folytatással. A gyilkosok olyan életet éltek születésem óta, ami méltatlan hozzájuk, mint megmentettek, ember áldozással emeltek. Járták a világot, míg rajtam végrehajtották a könyveiket, szerepeiket, végtelen hosszabbítást rendezve.

A fekete sárkány Bodrogközbe rendezett halál népét bevitték a városokba, engem akart a volt férjem megölni helyettük, ismételte rajtam a sorsukat a hetvenes évek végén. Réfi Gyöngyi jelentette a fekete sárkány mellettünk albérletben.

A sámánok a Bertalan utcához vannak berendezve, tisztították őket pár éve a Pszichografológiája alapján Baratta Áginak, akinek a sorsát születésemkor kezdték el nagypán okkultista népének töréseivel, betegségeivel, kelet és cigányság emelésével egyetlen közös áldozással. Ez egész kelet népét jelenti, karmikus Sátán népeit. Külön berendezésre kerültek Töreky néven az Illatos kert arabjai, meg a Mohamedéi a két utcába.

Világ csapásait jelentik a megyei névtár lakói, ezer éve. akik sorsát kilencven éve embereken hajtották végre, mai napig tart a közös tivornya. Mi közöm volt nekem a Jehova fekete mágusainak bibliájához és a debrecenihez? A darabokra hullott nagy-Magyarország címereihez?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szóösszetételből, sátoraljaújhelyi, nagyfeszültségbe, apokalipszisben, megváltoztatják, leszállításával, apokalipszisból, végrehajtásával, királyköszöntés, tiszaújvárosban, végrehajtották, beavatottaknál, elmeosztállyal, pszichológusok, álfeszültséget, rendszerváltás, berendezésével, apokalipszisét, megtalálhatóak, kommunistákkal, munkanélkülire, kommunikációs, megteremtette, lehullasztott, apokalipszist, visszamenőleg, gyermekeiként, könyvfejezete, forgószelével, cseremiszeket, olvastatással, pszichiátriai, hosszabbítást, születésemkor, cigánytelepük, betegségeivel, könyv beavatást, csillag áldozathoz, bibliában megírott, beavatottaknál szokás, könyv végére, csillag Toni, országból kimentettek, nyolcvanas évek, hunok hun-ok, japánok igen, hunok magyarnak, orosz cseremisz, svédek Lila, összes pusztítót, spanyol zöld, sorsát gyalázattal, Antológia Humanát Hamvas Béla, Toni Curtis, Csepregi Éva, Nagy Mária, Illyés Gyula Hunok Párizsban, Török Erzsébettel Tiszaújvárosban, Gina Lolobrigida, Horváth Charli, Nagy Anna, Vörös Oroszlán, Tatárdombon Vicián Sándor, Török Erzsébet, Túri Ferenc, Mosó Masa, Miskolc-Kiliánnal Noé, Király Linda, Lévai Anikó, Orbán Viktor, Benkő Lajos, Benkő Dániel, Dávid Mónikával, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea Xénia, Mészáros Kata, Barack Obama, Müller Péter, Horváth Gyula, Farkas Flórián, Fuhrman Imrével, Kiss Tábornok, Réfi Gyöngyi, Baratta Áginak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Beney Zsuzsa - Sirató  A végzet az  Facebookon kaptam  Alvó cica  Irgalom és ítélet  Életművészet  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Sirató  Volt egy...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mindenünk, amink van, amit sze...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Egyszerűen  Föld napja április 22  Minden gyerek jó.  Föld napja április 22  Idézetek a barátságról  A fák lelke  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Alakot vált...  Az udvariasság alapja: önismer...  Becsüld meg azt amid van,...  Esti kép  Ébredj  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Semmit ne higgy el  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Paul David Tripp Április 25  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Beney Zsuzsa - Sirató  Kellemes esti időtöltést  Idézetek a barátságról  Paul David Tripp Április 23  György napra  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Jó éjt  Muratáj  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Rögtön puha Mézes Krémes  Pillangó  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam Krisztina b...  Palóc Grand Canyon 
Bejegyzés Címkék
könyv beavatást, csillag áldozathoz, bibliában megírott, beavatottaknál szokás, könyv végére, csillag Toni, országból kimentettek, nyolcvanas évek, hunok hun-ok, japánok igen, hunok magyarnak, orosz cseremisz, svédek Lila, összes pusztítót, spanyol zöld, sorsát gyalázattal, sátoraljaújhelyi Elzettben, spanyol pusztító, kommunikációs részeimet, mandulámat 1983-ban, cseremiszeket jelenti, japán Yoko, lányom tartott, világ végét, elmebetegek ismételték, amerikai utcanépek, magyar média, állatát jelenti, ember áldozó, 1956-os eseményeket, egyik könyvet, utcai apokalipszist, övéké Balla, menhely cigányaival, isten gyermekeiként, ötágú emberszabású, borsodi cigányok, börtön megteremtette, zsidó húsállatok, pusztítók mártírok, szlovák elmeosztállyal, város önvédelmet, romániai cigányság, börtön cigányság, kilencvenes évek, gyilkosok olyan, fekete sárkány, volt férjem, hetvenes évek, sorsát születésemkor, megyei névtár, közös tivornya, darabokra hullott, szóösszetételből, sátoraljaújhelyi, nagyfeszültségbe, apokalipszisben, megváltoztatják, leszállításával, apokalipszisból, végrehajtásával, királyköszöntés, tiszaújvárosban, végrehajtották, beavatottaknál, elmeosztállyal, pszichológusok, álfeszültséget, rendszerváltás, berendezésével, apokalipszisét, megtalálhatóak, kommunistákkal, munkanélkülire, kommunikációs, megteremtette, lehullasztott, apokalipszist, visszamenőleg, gyermekeiként, könyvfejezete, forgószelével, cseremiszeket, olvastatással, pszichiátriai, hosszabbítást, születésemkor, cigánytelepük, betegségeivel, végrehajtotta, magyarország, cigánysággal, begyűjtéssel, olaszliszkán, ajándékokkal, berendezésre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1952
  • e Hét: 9425
  • e Hónap: 15666
  • e Év: 67932
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.